Táncoktatás Budapest szívében a Román Sándor táncakadémián – Akadémista csoport

 

Táncakadémiánkra 10 és 15 év közötti fiatalokat várunk, nagy mozgásigénnyel, terhelhetőséggel. A táncoktatás Budapest szívében az 1. kerületben zajlik.

Az akadémiai év egy módszertanilag megalapozott intenzív kiképző folyamat, melynek végén a résztvevők oklevelet kapnak, illetve ebből a csoportból a tehetséges fiatalok Román Sándor Tánckarába is felvételt nyerhetnek.

A képzés alatt az akadémisták klasszikus balettet, modern táncot, street dance-et, illetve a tradicionális táncok mozdulatanyagát sajátíthatják el, hetente három alkalommal, alkalmanként három órában.

A fókusz a táncoktatás mellett a tehetséggondozáson, az önkifejezésen és a mozgásanyag elsajátításán van. Az akadémiai év színházi táncbemutatóval zárul, melyen a növendékek Román Sándor koreográfiáját adják elő.

 Táncoktatás a Román Sándor Táncakadémián : Intenzív mozgás, képzés, utánpótlás, tehetséggondozás, önkifejezés.

 Akadémiai év 2020. szeptember 7. – 2021. június 15. Zárt csoport, aki az év folyamán kimarad nem folytathatja a képzést.

Indul: 2020. szeptember 7.

Csoportok: heti 3 alkalommal 3 óra – órarend

Tandíj: 49.000 Ft/hó

Helyszín: Román Sándor Táncakadémia (1011 Budapest, Iskola utca 10.)

Jelentkezés

 

Miért válaszd a Román Sándor Táncakadémiát? – Táncoktatás Budapest szívében a Román Sándorral

 • Az akadémia tanárai nemzetközileg elismert mesterek, akik minőségi tematikával, illetve a korcsoportoknak megfelelő differenciált módszertannal oktatnak.
 • Román Sándor 30 éves szakmai jelenléte, a világot bejárt színpadi, filmes koreográfiái és egyedülálló, csak rá jellemző táncnyelvi kifejezésmódja a magyar táncművészetet a világ élvonalába emelte. A Táncakadémia vállalása, hogy megtalálja és képezze azokat a fiatalokat, akik tovább tudják vinni ezt az örökséget.
 • Román Sándor Táncakadémia a fiúkat egészen kicsi koruktól a férfi szerepre, a lányokat a női szerepre készíti fel a tradicionális táncokon keresztül. A néptáncban a férfi határozott, tudja, mit akar, de odafigyel a nőre, mert irányító szerepét nem tudja végrehajtani a nő közreműködése nélkül.
 • Akadémiánk egyedülálló lehetőséget biztosít a gyerekeknek megismerni, majd elmélyülni a tánc varázslatos világában már pici óvodás kortól egészen az akadémista korosztályig. A fókusz mindvégig a tehetséggondozáson, az önkifejezésen és a mozgásanyag elsajátításán van. Az akadémiai év színházi táncbemutatóval zárul. Ebből a csoportból a tehetséges fiatalok Román Sándor Tánctársulatába is felvételt nyerhetnek, hivatásos táncosként.
 • A táncoktatás Budapest szívében zajlik, az első kerületben, könnyen megközelíthető helyen.

 

Miért jó a Tánc? – Táncoktatás Budapest szívében a Román Sándor Táncakadémián

 • A különböző tánc mozgásformák az agy hierarchikus fejlődését segítik, így a jobb tanulási, szellemi munka eredményeit is megalapozzák.
 • A tánc oldja és ezáltal csökkenti a pubertás kor környékén erősödő központi idegrendszeri feszültséget.
 • A tánc segít a koncentrációs nehézségekből adódó zavarok esetén, fejleszti a ritmusérzéket, kreativitást, improvizációs készséget.
 • Fejlődik a mozgáskoordináció, erősödik az izomzat és a csontozat.
 • Fejleszti a testtudatosságot, egészséges és szép tartást biztosít, mely kiemelten fontos ebben az életkorban a csontozat hirtelen növekedése miatt.
 • A tánclépések megtanulása közben észrevétlenül fejlődik az önbizalom
 • Rendkívül jó hatással van ezen korosztály társas kapcsolataira

 

Táncoktatás Budapest szívében a Román Sándorral – Akadémista csoport

 Akadémiai év 2020. szeptember 7. – 2021. június 15. Zárt csoport, aki az év folyamán kimarad nem folytathatja a képzést. 

Indul: 2020. szeptember 7.

Csoportok: heti 3 alkalommal 3 óra – órarend

Tandíj: 49.000 Ft/hó

Helyszín: Román Sándor Táncakadémia (1011 Budapest, Iskola utca 10.)

Jelentkezés