Táncoktatás gyerekeknek a Román Sándor táncakadémián – Mini akadémista csoport

 

Aktivitás, fejlődés, pontosság, identitás, tartás, testtudatosság – táncoktatás gyerekeknek játékosan.

A mozgástanulási képesség fejlődése 6-10 éves kor között a leggyorsabb. Ebben a periódusban a gyermek állandóan készen áll az aktivitásra és képessé válik arra, hogy nagyon sok új mozdulatot megfelelő színvonalon elsajátítson el, miközben a mozdulatok pontossága és gazdaságossága javul.

A fejlődésének ebben a szakaszában még mindig nagyon fontos, hogy a monotonitást kerülve, a játékosságra épüljön a táncoktatás. A kisiskolás csoportban készségszinten épül be a gyerekek személyiségébe a testtudatosság, a helyes tartás és a táncban hangsúlyos férfi-női identitás.

Heti két alkalommal a tánc örömére fókuszálva tartunk 60 perces órákat.

 

Indul: 2020. szeptember 7.

Csoportok: heti 2 alkalom – órarend

Tandíj: 30.000 Ft/hó

Helyszín: Román Sándor Táncakadémia (1011. Budapest, Iskola utca 10.)

Jelentkezés

 

Miért válaszd a Román Sándor Táncakadémiát? – Táncoktatás gyerekeknek Román Sándorral

 • Az akadémia tanárai nemzetközileg elismert mesterek, akik minőségi tematikával, illetve a korcsoportoknak megfelelő differenciált módszertannal oktatnak.
 • Román Sándor 30 éves szakmai jelenléte, a világot bejárt színpadi, filmes koreográfiái és egyedülálló, csak rá jellemző táncnyelvi kifejezésmódja a magyar táncművészetet a világ élvonalába emelte. A Táncakadémia vállalása, hogy megtalálja és képezze azokat a fiatalokat, akik tovább tudják vinni ezt az örökséget.
 • Román Sándor Táncakadémia a fiúkat egészen kicsi koruktól a férfi szerepre, a lányokat a női szerepre készíti fel a tradicionális táncokon keresztül. A néptáncban a férfi határozott, tudja, mit akar, de odafigyel a nőre, mert irányító szerepét nem tudja végrehajtani a nő közreműködése nélkül.
 • Akadémiánk egyedülálló lehetőséget biztosít a gyerekeknek megismerni, majd elmélyülni a tánc varázslatos világában már pici óvodás kortól egészen az akadémista korosztályig. A fókusz mindvégig a tehetséggondozáson, az önkifejezésen és a mozgásanyag elsajátításán van.
 • A táncoktatás Budapest szívében zajlik, az első kerületben, könnyen megközelíthető helyen.

 

Miért jó a Tánc a 6-10 éves korosztálynak? – Táncoktatás gyerekeknek a Román Sándor Táncakadémián

 • A különböző tánc mozgásformák ebben az életkorban még inkább elősegítik az agy hierarchikus fejlődését, ezen keresztül a jobb tanulási eredményeit is megalapozzák.
 • A tánc oldja és ezáltal csökkenti a gyermek központi idegrendszeri feszültséget.
 • A tánc sokat segít a koncentrációs nehézségekből adódó zavarok esetén, egyúttal fejleszti a ritmusérzéket, kreativitást, improvizációs készséget.
 • Fejlődik a mozgáskoordináció, erősödik az izomzat és a csontozat.
 • A tánclépések megtanulása közben észrevétlenül fejlődik a gyerekek önbizalma.
 • Ebben az életkorban gyermekek számára fontos a példakép követése, melyet nálunk megtalálhatnak tánctanáraink személyében, eredményeiknek és magabiztos személyiségüknek köszönhetően.
 • Fejleszti a testtudatosságot, egészséges és szép tartást biztosít.
 • Nem utolsó sorban jó hatással van a gyermekek társas kapcsolataira is.

 

Indul: 2020. szeptember 7.

Csoportok: heti 2 alkalom – órarend

Tandíj: 30.000 Ft/hó

Helyszín: Román Sándor Táncakadémia (1011. Budapest, Iskola utca 10.)

Jelentkezés