ELŐADÁSOK – JEGYVÁSÁRLÁS

– Április 26: Lendva , Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet – Fun Fiction 19:00 – Jegyek a helyszínen
– Április 28: Budapest, Eötvös10 Művelődési Ház – Fun Fiction 19:00 – Jegyek hamarosan
– Május 6: Siófok, Kálmán Imre Művelődési Központ – Fun Fiction 19:00 – JEGYVÁSÁRLÁS >>
– Május 13: Kapuvár, Rábaközi Művelődési Központ – Fun Fiction 19:00- JEGYVÁSÁRLÁS >>
– Május 25: Keszthely, Balaton színház – Fun Fiction 19:00- JEGYVÁSÁRLÁS >>
– Július 29: Tatai szabadtéri színpad – Jegyek a helyszínen
– Augusztus 14: Salgótarján – Jegyek a helyszínen
– Augusztus 19: Bánk – Jegyek hamarosan

Újvilág 

Fiatalság, bolondság, bohémség és tánc minden mennyiségben. Ezek jellemzik Román Sándor legújabb egész estés táncprodukcióját. Az előadás két tüzes fiatal egymásra találásáról szól, arról, hogy az ellentétek igenis vonzzák egymást és a boldogsághoz vezető út néha rögös. A darab rengeteg humorral mutatja be, hogy hagyományainkat és konvencióinkat végül is, maga az élet írta és soha nem szabad elhagynunk őket. A darab tisztelgés tradícióink előtt, melyek utat mutatnak, biztonságot adnak, és a boldogsághoz vezetnek.

Fun Fiction

Román Sándor  egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen. A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja. Román Sándor legújabb darabjában rengeteg humorral és fergeteges táncokkal kerül bemutatásra ezen klasszikusnak számító történet, amely még a legborúsabb napokon is vidámságot és nevetést csal a nézők arcára.

Az Affér

Egy modern köntösbe bújtatott Rómeó és Júlia történet.Mese viszályról és szerelemről fantasztikus koreográfiákkal, rengeteg humorral és azzal a jó érzéssel, hogy a szerelem még a legádázabb viszályokat is képes elsimítani.